Kontakt

Kontaktujte nás

+420 800 888 558​

Kontakt
Hledat

Hodíte se na práci distributora letáků?

Hodíte se na práci distributora letáků? Otestujte se na testdistributora.cz!

Hledáte práci a jste osobou se zdravotním postižením? Možná hledáte právě nás. Česká distribuční je totiž druhým největším zaměstnavatelem na chráněném trhu práce u nás a v současné době nabírá do svých řad nové distributory na celém území České republiky. Rozumíme tomu, že rozhodnout se pro nástup do zaměstnání není vždy jednoduché, a proto jsme se rozhodli vám tuto chvíli co nejvíce ulehčit. Vytvořili jsme pro vás webovou aplikaci testdistributora.cz, kde se můžete pomocí odpovědí na pár otázek jednoduše otestovat a zjistit, jestli je práce distributora pro vás vhodná.

Jaké jsou výhody práce distributora letáků u nás?

 

  1. Svou práci si sami organizujete. Můžete si tedy kdykoliv odpočinout, vykonávat práci v rámci pracovní doby svým tempem a přizpůsobit ji svému dalšímu programu.
  2. Poskytneme vám jistotu. Jde o práci na HPP. Podepíšeme s vámi pracovní smlouvu, zaplatíme za vás sociální a zdravotní pojištění a standardně budete čerpat dovolenou.
  3. Nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti. Vše vás naučíme a kdykoliv rádi poradíme.
  4. Budete mít tolik práce, na kolik se cítíte. Na HPP nabízíme zkrácené pracovní úvazky 10, 15 nebo 20 hodin týdně. Rádi vám přidáme, ale také ubereme, pokud toho na vás bude moc.
  5. Nemusíte daleko dojíždět. Přidělíme vám lokalitu, která vám bude vyhovovat, třeba i v místě vašeho domova.
  6. Můžete se s v práci o čemkoliv poradit. Máme specializované oddělení péče o OZP, kde vám kdykoliv rádi poradíme, pomůžeme s jakoukoliv administrativou a podpoříme vás.
  7. Jste na čerstvém vzduchu. Procházíte se a pracujete. Cestou můžete pozdravit své známé a udělat něco pro své zdraví. 

Pokud vás práce distributora zajímá, podívejte se na naši nabídku nebo se nám rovnou bezplatně ozvěte na 800 800 882 nebo zašlete email na nabor-ozp@distribucni.cz.

image/svg+xml

Opřete se o silného partnera pro vaše marketingové kampaně.
Zajistíme, aby se o vás vědělo.
Jsme tady pro vás a víme, jak na to.

Newsletter

Odebírejte náš zpravodaj a buďte informovaní jako první o novinkách na letákovém trhu.