Kontakt

Kontaktujte nás

+420 800 888 558​

Kontakt
Hledat

Bulletin pro obchodní partnery 2/2020

Vážení klienti,

přinášíme vám nové vydání firemního bulletinu, prostřednictvím kterého s vámi pravidelně sdílíme dění v České distribuční a  čtení plné přínosných poznatků a inspirace. Aktuální vydání se z velké části věnuje výjimečnému projektu, který se nám v posledních měsících podařilo rozběhnout. Jedná se o zaměstnávání nových kolegů z řad lidí s hendikepem, kterých máme aktuálně ve firmě bezmála tisíc a počty chceme postupně navyšovat.

Informační brožura

Chceme tak pomáhat dobré věci a dávat šanci lidem, kteří pracovat umí a chtějí, ale mnohdy se jim bohužel nedostává dostatek příležitostí. Více informací o zaměstnávání osob se zdravotním postižením se dozvíte z informační brožury, kterou jsme pro vás za tímto účelem vytvořili.

Bulletin pro obchodní partnery

Protože podzim je v plném proudu a blíží se čas předvánočních kampaní, zeptali jsme se pro vás našeho specialisty, manažera obchodu Tomáše Vlka, jak je nejlépe připravit, aby byly úspěšné. Ani tentokrát jsme nezapomněli na novinky a zajímavosti z trhu, abychom vám poskytli inspiraci pro podnikání. Shrnuli jsme pro vás výsledky našeho jarního průzkumu spotřebitelského chování v průběhu pandemie, které mohou být během současné druhé vlny opět aktuální.

Věříme, že i nyní se nám veškeré nepříjemnosti podaří úspěšně zvládnout a přejeme vám především pevné zdraví.

S přáním pevného zdraví,
Petr Sikora
ředitel společnosti
image/svg+xml

Opřete se o silného partnera pro vaše marketingové kampaně.
Zajistíme, aby se o vás vědělo.
Jsme tady pro vás a víme, jak na to.

Newsletter

Odebírejte náš zpravodaj a buďte informovaní jako první o novinkách na letákovém trhu.

UŽ ODCHÁZÍTE?

Zůstaňme v kontaktu

Přihlašte s k našemu newsletteru.