Kontakt

Kontaktujte nás

+420 800 888 558​

Kontakt
Hledat

Bulletin pro obchodní partnery 1/2024

Vážení klienti, obchodní partneři,

přinášíme vám první letošní vydání firemního bulletinu, které vás provede novinkami, zajímavostmi, rozhovory a dalšími aktualitami ze světa letáků i České distribuční

Uplynulé období přineslo České distribuční především zvýšení podílu na trhu neadresné distribuce. Objem nových akvizic nás posunul k hodnotě 75% podílu na trhu. Významné navýšení distribuovaných objemů si vyžádalo nejen výraznou finanční podporu naší distribuční sítě, ale také adekvátní personální posílení na klíčových pozicích společnosti.
V bulletinu vám nabídneme rozhovor, tentokrát s naším novým obchodním ředitelem Martinem Suchánkem o minulosti, současnosti i budoucnosti „letákového byznysu“, významu tištěných letáků v době moderních technologií nebo hrozby pro dodavatele i spotřebitele v podobě plánovaných recyklačních poplatků. V této souvislosti nahlédneme také do přetrvávajících předsudků ohledně tisku, papíru a jejich dopadu na životní prostředí. Odkryjeme vám dále zajímavosti ze světa geomarketingu – náš specialista Jan Senohrábek se v tomto vydání zaměřil na aktuální data o českých domácnostech.

V druhé půlce se zaměřujeme na výsledky nejnovějšího průzkumu společnosti STEM/MARK, který opět potvrdil, že tištěný leták zůstává osvědčeným nástrojem marketingové komunikace. Přiblížíme vám náš unikátní proces neadresné distribuce, díky kterému můžeme dlouhodobě garantovat vysokou kvalitu této služby. Nezůstanete ochuzeni ani o průřez dalšími novinkami a zajímavostmi z trhu, tipy na jarní kampaně či aktuální informace k náhradnímu plnění. Samozřejmostí je také oblíbená rubrika o našich zaměstnancích, kteří slaví výročí působení v České distribuční.

Děkuji všem našim partnerům a klientům za přízeň a těším se na další spolupráci.

Přeji inspirativní čtení a úspěšné kampaně!

Petr Sikora,

ředitel společnosti

image/svg+xml

Opřete se o silného partnera pro vaše marketingové kampaně.
Zajistíme, aby se o vás vědělo.
Jsme tady pro vás a víme, jak na to.

Newsletter

Odebírejte náš zpravodaj a buďte informovaní jako první o novinkách na letákovém trhu.