Kontakt

Kontaktujte nás
Po – Čt 8:00 – 15:30

+420 800 888 558​

Kontakt
Hledat

Náhradní plnění

Naše služby můžete odebírat v režimu náhradního plnění a dosáhnout úspory vašeho rozpočtu.

Od začátku roku 2021 máte možnost odebírat naše služby v režimu náhradního plnění. Díky tomu, že zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením, jsme se stali uznaným zaměstnavatelem na chráněném trhu práce. V současnosti jich máme již přes jeden tisíc a řady těchto kolegů nadále rozšiřujeme. Pro naše klienty to znamená nejen jistotu kvalitních služeb, ale také podporu zaměstnávání osob s hendikepem a úsporu v celkovém firemním rozpočtu. Ocenit to můžete obzvláště v této době, kdy veškeré náklady neúprosně rostou a je nutné hledat další cesty, jak šetřit a využít finanční prostředky co nejefektivněji.

Leták se stal spolehlivým rádcem pro nákup a je stále více vyhledávaný spotřebiteli, kteří se v době inflace snaží výhodně nakoupit a zároveň ušetřit. Díky neadresné distribuci letáků tak můžete oslovit svou cílovou skupinu, přilákat nové zákazníky a využitím náhradního plnění zároveň splnit svou zákonnou povinnost.

Co je to náhradní plnění?

Každá firma s více než 25 zaměstnanci musí dle zákona zaměstnávat alespoň 4 % osob se zdravotním postižením. Pokud firma z nějakého důvodu tento poměr nesplňuje, má možnost tuto povinnost splnit alternativně – odvedením kompenzačního příspěvku do státního rozpočtu nebo odběrem výrobků či služeb od poskytovatele náhradního plnění. A právě tímto poskytovatelem je i Česká distribuční.

V režimu náhradního plnění tak můžete odebírat naše služby neadresné distribuce či adresného doručování, případně je dále můžete kombinovat se službami geomarketingu, tisku či inzerce dle vašich potřeb. Nákupem služeb, které běžně využíváte, tak můžete zároveň splnit zákonnou povinnost.

A jak u nás celý proces probíhá?

Abychom vám mohli služby vhodně nastavit, budou nás zajímat vaše individuální potřeby, kolik máte zaměstnanců, ale třeba také to, jakým způsobem zákonnou povinnost plníte v současnosti. Na základě toho vám vypočítáme náhradní plnění tak, aby pro vás bylo co nejvýhodnější.

Nemusíte se obávat náročných procesů, či přehnaného papírování. O většinu potřebné administrativy se ze své pozice poskytovatele náhradního plnění postaráme za vás. Snažíme se vyjít vstříc co největšímu množství našich klientů, pro poskytování náhradního plnění jsme však limitováni rozsahem definovaným zákonem, proto doporučujeme služby v režimu náhradního plnění objednat včas.

Více informací se můžete dočíst v sekci Náhradní plnění nebo nás rovnou kontaktovat na emailu nahradniplneni@distribucni.cz.

Přejeme úspěšné podnikání a těšíme se na další spolupráci,

Jaroslav Staněk
obchodní ředitel

image/svg+xml

Opřete se o silného partnera pro vaše marketingové kampaně.
Zajistíme, aby se o vás vědělo.
Jsme tady pro vás a víme, jak na to.

Newsletter

Odebírejte náš zpravodaj a buďte informovaní jako první o novinkách na letákovém trhu.