Kontakt

Kontaktujte nás

+420 800 888 558​

Kontakt
Hledat

Naši zaměstnanci podpořili hendikepované děti

Jsme hrdí na naše zaměstnance a jejich přátele, kteří se rozhodli ve svém volném čase pomáhat dětem. Tentokrát vás rádi informujeme o zábavné akci pro hendikepované děti ze Soukromé základní školy speciální pro žáky s více vadami, Ostrava.

Ta poskytuje vzdělání a výchovu žákům s kombinovanými v rodinném duchu. Prázdniny skončily, a aby měly děti vstup do školních lavic zábavnější, hned na první zářijovou sobotu pro ně dobrovolníci uspořádali zábavnou akci

Příprava takové akce není jen tak – dobrovolníci připravují program, vymýšlejí hry a shánějí pro děti odměny. A právě s malými dárečky pro všechny účastníky jsme rádi pomohli my, Česká distribuční. Dětem jsme věnovali batůžek se sladkostmi, tetovačku, reflexní samolepku a omalovánku. Sladkosti si museli účastníci vybojovat v soutěžích, plný batůžek ale dostaly všechny děti na památku. Věříme, že dětem udělaly dárky radost stejně jako zábavný program, který pro ně byl přichystán. A co že se v sobotu dělo?

„Hasičská auta, přijela policie na koních, všichni vyhráli v Kole štěstí.”

Akce se nádherně vydařila, i počasí, které se celý týden tvářilo deštivě, se umoudřilo a do 15 hodin bylo krásně. Pro děti byly připravené hry, mohly se projet na historických kolech – velocipedech. Prohlédly si hasičská auta, přijela policie na koních, všichni vyhráli v Kole štěstí. Opékali se pro všechny klobásy, děti si pochutnaly na koblížkách. Nakonec si ještě zatančili na diskotéce, která sklidila u dětí velký úspěch.

Kdybyste se chtěli podívat na fotografie z akce, nebo se rozhodli škole také pomoci, podívejte se na její webové stránky: www.skoly.unas.cz

Opřete se o silného partnera pro vaše marketingové kampaně.
Zajistíme, aby se o vás vědělo.
Jsme tady pro vás a víme, jak na to.

Newsletter

Odebírejte náš zpravodaj a buďte informovaní jako první o novinkách na letákovém trhu.